Juhlavuoden 2022 VALOKUVAUSKILPAILU

VALOKUVAKILPAILUN KILPAILUAIKAA JATKETTU! 

UUSI DEADLINE 30.9.2022.
Aiheena edelleen historian havina, menneisyys ja nykyisyys siirtolapuutarhassa.
Jos linkin kautta lähettäminen tuntuu vaikealta, kokeile lähettää suoraan sähköpostiin:
vspy.valokuva@gmail.com
tai vie paperikuva tietoinesi kirjekuoressa postilaatikkoon Päärynäpolku 114 (Seppo Mallenius). Kuoren päälle sana “Valokuvakilpailu”.
Palkintoja luvassa!

Osallistu valokuvauskilpailuun!

Valokuvauskilpailun aiheena on siirtolapuutarhan historia, menneisyys ja nykyisyys. Aihetta saa tulkita vapaasti ja luovasti!

Kuvat tulee lähettää kilpailuun 30.9.2022 mennessä. Palkintojen muodossa kilpailua ovat sponsoroineet Sofianlehdon kukkatalo, Helsingin kaupunginmuseo sekä Kumpulan kasvitieteellinen puutarha.

Jokainen siirtolapuutarhan asukas saa osallistua korkeintaan kahdella valokuvalla, joiden tulee olla aiemmin julkaisemattomia somessa tai missään muualla. Kuvien tulee olla laadultaan riittävän suuria A4-kokoisiksi printeiksi. Facebook ja Whatsapp pakkaavat kuvat liian pieniksi, niillä ei voi osallistua. Normaali kuvankäsittely on sallittua, mutta kuvien sähköinen yhdistely ja manipulointi kiellettyä. Paperikuvilla ei myöskään voi osallistua.

Lähetä kuvasi suoraan kännykän kamerasta tai läppäriltä. Lähettämiseen on kaksi vaihtoehtoa, jotka ovat yksinkertaisia, vaikka säännöt saattavatkin näyttää vaikeilta!


Vaihtoehto 1 kuvien lähettämiseen

Jos sinulla on gmail-tili, voit lähettää kilpailuun osallistuvat valokuvat suoraan Google Driven kautta seuraavasta osoitteesta:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScUcDQ674UnFItrcWSABzbgL5L8znbyrsW3KaIsSxTuhrZPcA/viewform
 

Vaihtoehto 2 kuvien lähettämiseen

Toinen lähetystapa on maksuton WeTransfer-palvelu, joka löytyy osoitteesta: https://wetransfer.com/

Se näyttää tältä:

Lisää lähetettävät kuvatiedostot klikkaamalla sinisen ympyrän plus-merkkiä, merkitse vastaanottajaksi "Email to" vspy.valokuva@gmail.com, merkitse lähettäjäksi "Your email" -kenttään oma sähköpostiosoitteesi, kirjoita otsikkokenttään "Title" VSPY 90 ja Message-kenttään oma etu- ja sukunimesi sekä kuvalle antamasi otsikko tai otsikot.

Kun lähetät kuvat painamalla Transfer, niin esiin tulee seuraava ikkuna, jossa varmistetaan lähettäjän sähköpostin oikeellisuus. Siinä sanotaan Verify your email, varmista sähköpostisi.
Edellisessä kohdassa antamaasi sähköpostiosoitteeseen tulee viesti (tarkista myös roskapostikansio), jossa on kuusinumeroinen tarkistusnumero. Kirjoita tai copypeistaa numero Enter verification code -kenttään ja klikkaa Verify -nappia. Sen jälkeen kuvat lähtevät vastaanottajalle ja saat tiedon sähköpostiisi, milloin vastaanottaja on avannut saamansa kuvat.

 

Kilpailusta

Kuvat menevät henkilölle, joka numeroi ne tuomaristoa varten ilman lähettäjätietoja, jotta ne voidaan arvioida anonyymeinä. Tuomareina toimivat Helsingin kaupunginmuseon korjausrakentamisen asiantuntia Elina Riksman ja Vallilan siirtolapuutarhasta valokuvaaja ja viestinnän asiantuntija Minna Jerrman ja kuvataiteilija Jari Järnström.

Osallistumalla kilpailuun sallit kuviesi julkaisun yhdistyksen verkkosivuilla sekä parhaitten kuvien valokuvanäyttelyssä Toimelassa.

Hyvää valokuvausonnea!